HTML

Depresszió 2.0

Ki hogyan lett túl rajta?

Friss topikok

Linkblog

2008.04.03. 23:12 blogeria

A Sötét Nappalok, Fényes Éjszakák Egyesületről

Az SNFÉ 2005 szeptemberében alakult, önkéntesen létrehozott, közhasznú, civil szervezet, amely a bipoláris zavarban szenvedő betegeknek, vagy a betegségre fokozottan veszélyeztetetteknek kíván tájékoztatást nyújtani magáról a betegségről, annak megelőzéséről és kezeléséről.

Az Egyesület célja a bipoláris betegek társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése, a bipoláris zavar társadalmi megismertetésével a bipoláris betegek társadalmi beilleszkedésének elősegítése és a társadalmi szemléletváltás elérése. E célok elérésének érdekében az egyesület nevéhez köthető a több innovatív kezdeményezés, mint a nagysikerű Bipoláris Kastély és a Fővárosi Vidámpark hullámvasútján felállított csoportos rekord is.

Az SNFÉ munkája során segítséget kíván nyújtani a bipoláris zavarban szenvedőknek, a családtagoknak, barátoknak a gyógyulás segítésében, valamint mindazoknak, akik szeretnének többet megtudni az emberi elme rejtett mélységeiről.

http://www.bipolaris.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://depresszio2.blog.hu/api/trackback/id/tr35410481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása